onsdag 19 september 2007

Viltspår, valpkurser, lydnad, 2 Köpenhamnsvinnare och 2 Danska Rasvinnare 2007

Det händer mycket så här på höstkanten! Mezzi fick godkänt anlag i viltspår förra veckan, stort Grattis till Helén och Mezzi, ni är så energiska och duktiga, och nu är det Agility som står på tur härnäst! Iza börjar på allmänlydnad 2 och har också utmärkt sig som en av de bästa "eleverna"
på kursen och uppe i Norrtälje går Zacke på valpkurs och pappa Bobbo tränar Lydnad! Mizzies valpar är verkligen framåt, 2 redan godkända i anlag för viltspår, och flera med cert och BIR och BIM vinster i bagaget, och alla är de under 2 år:)

Den blåsiga Köpenhamnsvinnarutställning i Bröndby lämnade också trevliga minnen efter sig.
Monza blev KBHV för 7:e året i rad!!! och Chezzie tog i år sin 5:e KBHV- titel snart 9 år gammal.
I Danmark utses varje år en Rasvinnare och för rasen Barbet kan Monza stoltsera med

titeln DKKV 07, och för Perron blev det ZOLLIE Helt fantastiskt med tanke på hennes ringa ålder 1 år nu i augusti. Hon hade mest poäng av de perros (både svenska, danska och finska ) som deltagit på årets utställningar. Poängen baserar sig på BIR och BIM vinster! Rasvinnarna presenteras på Danska Kennelklubbens sista utställning för året i Herning, där vinnarna visas upp och får sitt pris!


Nu har jag säkerligen glömt några av Er alla därute som också jobbar på eller har deltagit på något speciellt, eller har något annat att berätta, hör av Er! så får jag uppdatera!

En nedräkningshälsning till Hanna - nu är det bara 25 dagar kvar:)


Vilken härlig höstdag vi har idag, blå himmel, sol och +9 grader! Det är verkligen dax att lämna datorn och gå ut i skogen ett par omgångar med krullisarna:)

Inga kommentarer: