söndag 9 september 2007

Familjedag i Klubbarp

Familjedagen i Klubbarp i september varje år är tradition! Det brukar bjudas på fint soligt höstväder och en massa glada hussar och mattar med sina hundar. Detta infriades också igår, och man bortser från vädrets makter, som både bjöd på sol, regn och åska!! allt i en salig blandning. Utställningen med 130 deltagande hundar tog hela dagen. På klubbutställningar försöker vi alltid att ha med så många som möjligt så vi kan delta i klubbens pris om vackraste uppfödargrupp! Chezzie som inte varit med på sommarens utställningar gjorde höstdebut igår,
Chezzie blev BIR, vann grupp 8 och blev slutligen BIS 3 !!!, Chezzie deltog även i veteranklass och där slutade hon som BIS !!! Vi blev även BIS 3 uppfödargrupp!
Hur det gick för de andra, jo Bezzo blev BIM, och Zollie blev placerad efter Chezzie:)
Zanni deltog för första gången i sitt snart 11 åriga liv i klubbens tävling Korvstafetten....
med Kerstin som förare, placering uteblev dock, då Zanni inte kunde fatta varför det var fullt med små korvpaket i det höga gräset!! som skulle letas upp, det fick räcka med 3 för Zannis del och det räckte inte till prispallen. Zanni åt dock senare med god aptit den korv Kerstin köpte åt dem båda hos korvförsäljaren , enligt Zanni ett betydligt bättre sätt att få i sig korv på...........
Vi träffade som vanligt många vänner, bland annat var Hanna och Kalle där för att få sig
lite försmak av vad som komma skall - perrovalp i oktober! Bezzo och Zollie tyckte att Kalle 4 år var en mycket mysig bekantskap, Bezzo gillade skarpt hans leksaksbilar och pussade vänskapligt på Kalle och Zollie blev uppställd av Kalle på bästa "handlermanér" och hade jätteroligt! mer finns på Hannas Blog. Med andra ord en mycket trivsam och givande dag!
Extra roligt med Chezzie , som inte tappat stinget trots sommarens utställningsvila, hittade faktiskt en liten dikt jag skrev till Chezzie när hon 2003 blev BIR och BIG 5 på SKK utställningen i Täby.

Med ursprung från ett sydligt land,
Du står där brun som sand,
Domaren med vänlig blick
känner hur det säger klick
inför perron utav klass
som nu höjer segertass!
Så en plats ibland elit
det blev lön för dagens slit!




Inga kommentarer: