måndag 25 november 2013

ÖKK:s valputställning i Mjölby

Vilken lycka för en uppfödare att få sina valpköpare att ställa ut sina fina valpar:) 4 perrovalpar och 1 kromisvalp kom till utställningen:)Kromisflickan Aqualines Christmas Dream "Charli" blev BIR-valp med HP, stort Grattis till matte Margareta och Charli!
I perroringen fanns Alonzo, Sushi, Tammi och Molly på plats! Queenzies valpar från 1 maj i år.
Alla var så duktiga,  Tammi som ställdes ut för första gången blev 2 bästa hane med HP!  Tammi blev slagen av Alonzo som blev bästa hane med HP och slutade som BIM i valpklassen. Stort Grattis till både Anna och Tammi och Niclas och Alonzo!! Sushi blev 2 bästa tik med HP och Molly som var lite busig blev 3a! Grattis till Gun och Sushi och Birgitta och Molly! Även de nybörjare i ringen, men klarade av det med glans:)
Alla valparnas kritiker var väldigt bra och domaren var imponerad över deras glada och positiva temperament! och det är det viktigaste av allting!!  Hoppas att ni alla kommer att fortsätta att ställa ut era fina
perrosar och att Margareta fortsätter att ställa ut fina Charli!! 
Och tack till Dej Kerstin som körde och hjälpte till med packningen:)
Vad gör det att det är isande kallt i ett ridhus, när man blir varm av glädje över sina glada och entusiastiska valpköpare med valpar och har förmånen att få  trivas tillsammans en hel dag:) Det var sååå roligt!
Kommer att lägga ut foton så fort Niclas får tid att skicka:)
Alonzo BIM-valp

Molly

Sushi

Tammi och Alonzo

Tammi och Anna

Sushi med matte

Molly väntar på sin tur:)

Charli  BIR-valp!