onsdag 5 oktober 2011

Det gladaste skallet har tystnad..................




Vår älskade BUZTER 990214 - 111004 har gått ur tiden.


Född på Alla Hjärtans dag den 14 februari 1999, i en otroligt efterlängtad valpkull! Vår A-kull! Buzter behöll sin lekfulla valpighet hela livet ut, alltid glad och med full fart. Ingen kunde tro att han var nästan 13 år. Han kunde när som helst göra det roligaste han visste, lägga sig på golvet och snurra runt, för att sen få sin specialgodis som belöning. Buzter var inte bara smart han var också en av de mest utställningsmeriterade perrosarna som funnits , Svensk Norsk Dansk Finsk Nordisk Champion, Schweizisk champion, Internationell champion, Nordisk Vinnare 04, Köpenhamnsvinnare 2002, 2003,2004,2005 och 2006, även Dansk Rasvinnare 2002 och 2004 och Dansk Jubileumsvinnare 2007. Ett 15-tal BIR placeringar i Sverige och lika många utanför Sveriges gränser. Han var även finalplacerad på SKK:S utställningar såsom BIG 3, BIG 4 och BIG 5 och även när han tävlade som veteran blev han placerad som BIS 5. Buzter är pappa till flera valpkullar och hans utstrålning och sundhet har gått i arv till hans avkommor.
Här hemma har vi Buzters dotter Larizza (som fyller 10 år nästa gång) och dottern Queenzie som är mycket lovande i alla sammanhang:)


Buzter har aldrig varit sjuk eller besökt veterinär utom för de årliga vaccinationerna, tyvärr drabbades han det senaste året av en långsamväxande cancer i käken som nu också blev orsaken till att han fick lämna oss. Det var nu en kort tidsfråga innan den skulle börjat vålla honom mer besvär och smärta, och vi kände att han skulle få lämna oss nu som den glada Buzter han alltid varit, och det är så vi alltid kommer att minnas honom:) att det blev nästan 13 år med denna stora personlighet som Buzter var - känns som en stor gåva! Men trots många hundar här hemma känns tomrummet efter Buzter oändligt stort......