måndag 3 augusti 2009

Aqualinesträffen lördagen den 1 augusti 2009

Vilken fantastisk dag, solen och värmen var med oss:) Tusen tack till alla ER som kom med era perrosar och gjorde dagen oförglömlig! Vi var en bit över 30 personer och lika många hundar:) Laila och Tore, med Gunda och Svipp och lapphunden Judit, hade rest ända från Biristrand i Norge för att vara med!
Tipspromenaden vanns (ska vi säga som vanligt) av Bobbos matte Lena! men denna gång var det utslagsfrågor som gällde då flera hade samma poäng! Husse i familjen blev inte heller "lottlös"... Uppskattat var också Agilityuppvisningen av bland annat Årets Agilityperro Mezzie med matte Helene (Mezzie är även den första svenska perron som har fått en SM-pinne!!!! Uppvisning hade även Jenny med Frasse - som också hade "prova på" för dem som ville! Yngst var Emma och Nezzie 16 veckor! Bitte visade hur viltspår gick till och även där var det "prova på"! Arco i vår första kull som är eftersökshund hade inga som helst svårigheter utan visade oss andra. Husse Anders jagar fortfarande med Arco som fyllde 10 år i februari:) Zanni som fyllde 12 i år provade på sitt livs första viltspår och hade inga problem alls, hon tyckte det var toppen:)
Även där var lilla Emma 16 veckor med och provade och det gick galant! Det värmer ett uppfödarhjärta att se alla dessa härliga perrosar med mattar och hussar! Från vår första kull hade vi i år Chezzie och Buzter samt My med matte Bitte och Arco med husse Anders. Så pigga alla fyra och alerta, trots sina 10 år! Äldst på träffen var Rozzo med sina 13 år och yngst Nezzie, Emma och Razza på 4 månader:) Att få se alla dessa avkommor från Rozzo och Zanni och sedan led för led i alla olika åldrar känns verkligen unikt! med tanke på att även de båda fortfarande finns med oss:)och allt detta blir möjligt tack vare er alla valpköpare som har samma känsla för detta att träffas så många som möjligt en gång per år!! Härligt! Ha en fortsatt bra sommar allihop!